Ihjälslagen stormdag

Nu har vi slagit ihjäl denna stormiga, men trots allt, soliga dag. Lunchen i metropolen Mölnvik blev även till shopping på hög, men billigt prisvärd, nivå.
Ta 2 och betala för 1 på alla reavaror. "Kids! Ta för er!"
13 plagg, byxor, shorts, tröjor, klänningar, kjolar och ETT PAR STRUMPOR för 600 svenska sloty.





Strumporna fick vi på köpet och det var min tilldelning i hela lasset. Juste...
Lunchen vart ju liksom gratis på det sättet och middagen med för den delen samt en 6 kg vattenmelon.

Det var sommarkläder såklart och jag hade bestämt mig för att de inte behövde mer sommarkläder än vad de har eftersom sommaren verkar ha kommit av sig och spela Sims kan man göra i kalsongerna.
Men, så slog det mig (och det kan ju inte ha ett dugg att göra med den kraftiga rabatten), vi ska ju till España i oktober och igen och igen och nästa sommar, osv. Great! Klart ungarna ska ha lite sommarprylar där och vi hade ju dessutom tänkt att lämna kvar kläderna så att vi kan resa väsklöst så mycket som möjligt i framtiden.
Nu är det bara mamsen som får gå i jugendsäck (eller träna mer och sluta semesterpimpla) och ett par strumpor förstås.

Fast... det kanske fanns damkläder med på rean? Hmmm. Måste kolla i morgon.
Känner jag mig själv så blir det inget ,men det är en annan story (vad är motsatsen till shopoholic - shopofobiker eller?).


Väl hemma igen så gick dottern in i sin Simsifierade komaliknande status.


 
Sonen cyklade upp till centrum igen med hela spargrisen och massa repade spel som han ville sälja så att han skulle kunna köpa orepade spel.
Pengarna räckte inte till drömspelet, Harry Potter och fullblodsprinsen, men det blev en riktigt bra bit på väg och om 2 veckor hade han varit med det spelt. Men, men... Icke sa Nicke! Han kom hem fattig som en kyrkråtta och med andra spel.
Daniel, Daniel... Hade jag resonerat så så hade vi bott i koja och åkt på sista minuten vart femte år.
Ligger det resonemanget i generna? Hoppas för min gud inte det. Eftersom han har verkat få det mesta från mig så skulle ju det vara rent typiskt om han hade fått den genen från faderssidan. "Hör min bön om nåd...".


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0