Nytt allrum och trapphus

Nu är vi äntligen klara där uppe. Lite småpyssel kvar som att dra bort tejpen men va fan. Och kanske att få tillbaka möbler på plats. Så gott som klart i alla fall!!

Förut




Nu






Och sen nedifrån och upp. Utsikten från hallen.


Så ja!
Det var den helgen det. Fast vi hann faktiskt gå på Wallmans med barnen igårkväll också. Lilla scenen - helt grejt!!



Hihihihi....

Inte helt kända fakta...

Suspensoaren användes för första gången i hockey 1874.
Den första hjälmen användes 1954.


Det tog bara 80 år för män att inse att huvudet också är viktigt...




Just precis så här är det!

En riktig gammal godigen som i år är mer aktuell än på länge...



EN SNÖSKOTTARES DAGBOK


9e december
Vi vaknade upp till en underbar matta av kristallvit snö, som täckte varenda centimeter av landskapet. Vilken fantastisk syn! Finns det något vackrare ställe i hela världen? Att flytta hit var det bästa jag någonsin gjort.
Jag skottade för första gången på flera år och kände mig som ung på nytt. Jag skottade både vår uppfart och trottoaren. I eftermiddags kom snöplogen och fyllde trottoaren med snö igen och blockerade uppfarten, så jag fick ta en vända till med snöskyffeln. Vilket underbart liv.
 
12e december
Solen har smält all vår fina snö. Vilken besvikelse. Min granne säger att jag inte ska oroa mig, vi kommer absolut att få en vit jul. Ingen snö på julen skulle ju vara förskräckligt! Harry säger att i slutet på vintern kommer vi att ha så mycket snö att jag aldrig vill se snö igen. Jag tror inte att det är möjligt. Harry är en trevlig människa. Jag är glad att han är vår granne.
 
14e december
Snö, underbara snö! Det kom 20 cm i natt. Temperaturen hade sjunkit till -20. Kylan får allting att gnistra. Vinden gjorde mig lite kall, men jag värmde upp mig med att skotta uppfarten och trottoarerna. Detta är livet!
 
Snöplogen kom tillbaka i eftermiddags och begravde allt i snö igen. Jag insåg inte att jag skulle behöva skotta så här mycket, men jag kommer verkligen i form på det här viset.
 
15e december
50 cm till. Sålde min van och köpte en fyrhjulsdriven bil i stället. Köpte vinterdäck till frugans bil och två extra snöskyfflar. Frugan vill skaffa en vedspis utifall elektriciteten skulle sluta fungera men jag
tycker det verkar löjligt. Vi bor ju faktiskt inte i Alaska.
 
16de december
Snöstorm i morse. Föll omkull på isen på uppfarten när jag saltade. Ont som fan. Frugan skrattade i en timme ... Roligt.
 
17e december
Fortfarande långt under noll grader. Vägarna är för isiga för att man ska kunna ta sig någonstans. Det var strömavbrott i fem timmar. Inget att göra utom att stirra på frugan och försöka att inte irritera henne. Vi skulle nog ha köpt en vedspis, men det erkänner jag inte för henne. Jag hatar när hon har rätt. Jag kan inte fatta att jag fryser ihjäl i mitt eget vardagsrum.
 
20e december
Elektriciteten är tillbaka igen, men det kom 35 cm till av den där vita skiten i natt. Mer snöskottning. Det tog hela dagen. Snöplogen kom två gånger idag. Försökte hitta en grannunge som kunde skotta, men dom var upptagna med att spela hockey sa dom. Jag tror dom ljuger. Ringde till den enda järnaffären i trakten för att fråga efter en snöslunga, men dom var slut. Dom får kanske hem fler i mars. Jag tror dom ljuger. Harry säger att jag måste skotta annars kommer kommunen att göra det och sedan
skicka mig en räkning på jobbet. Jag tror Harry ljuger också!
 
22a december
Harry hade rätt om att det blir en vit jul. Det föll 32 cm till av vit jävla snö inatt och det är så inihelvete kallt att det antagligen inte kommer att smälta förrän i Augusti! Det tog mig 45 minuter att klä på mig och gå ut och skotta i morse, sedan blev jag pissnödig. När jag klätt av mig, pissat och klätt på mig igen så var jag för trött för att skotta. Försökte hyra Harry att ta hand om snöröjningen resten av vintern
eftersom han ju har en plog på sin lastbil, men han säger att han inte har tid. Jag tror att den jävla skitstöveln ljuger!!
 
23e december
Bara 5 cm snö idag. Det är nollgradigt nu. Frugan ville att jag skulle juldekorera huset i morse. Är hon helt jävla slut eller? Varför sa hon inte det för en månad sen? Hon säger att hon gjorde det men jag tror fan. Kärringjäveln ljuger!
 
24e december
15 cm. Snön har blivit så jävla hårt packad av snöplogen att jag bröt av skyffeljäveln. Tror jag fick en hjärtattack också. Om jag får tag på han som kör plogbilen så ska jag fanimej ta tag i pungen på han och dra han genom snön! Jag vet att det jävla psykot gömmer sig runt hörnet och väntar på att jag skottat färdigt, sen kommer han i 100 knyck och plogar igen allt. Tanten ville att vi skulle sjunga julsånger medans vi öppnade julklapparna men jag var för upptagen med att spana efter plogbilen.
 
25e december
God jul. 50 cm till av förbannad jävla snö!!. Blev insnöad. Tanken på att skotta får mitt blod att koka. Gud vad jag hatar SNÖ!!!  Plogbilsföraren stannade till idag och frågade hur läget va, jag slog
till den jäveln i huvet med skyffeln ...
 
26de december
Fortfarande insnöad. Vad fan skulle jag flytta hit för, jävla håla!! ch allt var HENNES idé.. Hon går mig på nerverna ...
 
28e december
Fortfarande insnöad. Satmaran gör mig galen.
 
29e december
25 cm till. Harry säger att jag måste skotta taket annars kan det rasa n. Jävla dumskalle, tror han att jag är helt sänkt eller??
 
30e december
Taket rasade in. Plogföraren har stämt mig på 1 miljon för att jag slog onom i huvet och kärringen har åkt till sin mamma ...
 
31a december
Eldade upp hela jävla hushelvetet. Ingen mer snöskottning här!!
 
8e januari
Jag mår så bra. Jag älskar dom här små pillren dom ger mig men varför är jag fastbunden i sängen?




Aj aj aj

Jag har ont både här och där.

Vi tog en långprommis idag in till down town, centro de cuidad. Vi har knallat och knallat och knallat gata upp och gata ner - i flipflops. Fotsulorna brinner som eld. 12-14 km i dessa fotriktiga skor (not) sätter sina spår.

Det blåste så grönjävligt idag en stund så lastfartygen ankrade upp i bukten utanför här för de kunde inte åka i de vågorna. Nu är det vindstilla igen.
Sista kvällen nu och jag ska slänga ihop en liten havsabborre som födelsedagsmiddag till den blivande 45 åringen.
Den riktiga födelsedagsmiddagen kommer han få inmundiga på flygplatsen i form av en burgare på Burger King. Man kan inte få allt. Han slapp värsta köldknäppen hemmavid har jag förstått. Bara det är ju guld värt. Bara lite skottning kvar dessvärre.


Nere vid strandpromenaden i Torrevieja var det en kille som lekte lite i sanden.


Räknar med att ni ungar bräcker detta i sommar om ni ändå ska vara här hela juli.


En mysig lättlunch i stan Gambas al ajillo y una grande cerveza frio.

På vägen hem passade vi även på att stanna till för en sangria. Mums!!

(Fan vad kärringen skrålar. Det bor nån ett par hus ner som över opera!!!!)


De håller på att skönhetspimpa hela stan och de gör ett fantastiskt jobb. Det håller på att bli så vackert!!


Här måste det dock gått snett. Vattnet och strande ser du till höger. Pilarna pekar direkt in på en mörk återvändsgata!


Voíla!! Vad sägs? Är det min sommarkeps? Svart och silver...
Nähä! Den blev det inte.

Så. Nu är det dags att ta vinglaset med mig in i köket och börja så smått med maten.
Middag vid 20?







Turisto - javissto!

Vädret ville sig inte riktigt idag men efter lite duggregn i morse så stannade det i alla fall på mulet. Typisk sightseeing dag. Environg sondering snarare!
Vi ville kolla massa saker söderut.
Vi betade av Horizonte, Mil Palmeras, Cabo Roig, San Pedro del Pinatar och Lo Págan.
Jag visade vart jag och ungarna, 1 i taget, hade bott och vart det andra huset låg som vi kollade på i somras. Det som jag ratade till fördel för detta och jag fick med beröm godkänt!


Här i Horizonte sprang vi på Skandinaviskaskolan.


Cabo Roig hade jag förväntat mig mer av. Tar en trip hit i sommar med så att jag kan få känna av i bättre väder.
Längst, längst bort i bakgrunden kan man skönja La Manga, men vi kommer närmre snart.

Jag doppade benen i Mar Menor och testade Bajamajan i Lo Págan.
Vattnet var faktiskt nån eller ett par grader varmare än här men några jäkla alltid 18, 19 grader var det då fan heller och Bajamajan hade faktiskt sits (fast jag aldrig i h-vete skulle sitta på den) så jag slapp pinka i ett hål på golvet och hoppas på att det inte skulle skvätta på sandalerna.
Vi tittade över Mar Menor på strippen med höghus på La Manga och funderade på vem som kom på det där.


Bendopp i Mar Menor i Lo Págan. På andra sidan är L Manga strippen.
17 grader i vattnet kanske...
Har man psoriasis OCH är badkruka kan får man ha ett inre krig ibland (utomlands).


Marinan San Pedro del Pinatar. Fiskbåtar samsas med schabrak, diselstank blandas med tång- och fisklukt.

Vi var även ute i La Salinas och försökte fatta varför Minette med familj tar bilen från La Zenia och åker dit och badar. Är det inga bra bad i La Zenia, Minette? Är det långt så att ni ändå måste åka bil?


Minette!
Är det hit ni åker? NÄÄÄÄÄÄ!!
Vi får leta vidare...




Nu då? Kan det vara här?

Där ute hittade vi även en cykelväg som bytte till ridväg men det fanns int ett stall i närheten och faktiskt har jag inte sett en hästkrake här någonsin. Kan nån tipsa vart jag hittar levande såna som inte väntar på att bli smörgåsmat?

JO, just det!!! Vi hittade en handelsträdgård till vid Mil Palmeras som självklar specialliserat sig på just palmer. 10 meters palm i kruka till salu!!!!
Där hittade vi även vår grill - en liten stund!!! Det pröjsar vi inte för lite lecablock. Skulle blivet sketadyra middagar framöver om man medräknar investeringskostnaden.


Mil doscientos euro!!! (12.000 PIX på sueco)
No, no, no!! Skulle inte tro det, gracias!
Nu tror jag dock att den kan vara lite billigare en anna dag eller om nån mer spanskspråkig går dit.


Men tjosan vad mycket annat krafs och skräp vi hittade. Pappas eldorado!! Land of all the trädgårdstomtar en el mundo!


"AAAAAAA!!! SVÅRMOR! Är du här igen? Jag trodde ni var i Sverige?"

Vi hittade inte det lilla stället vi skulle ta en öl och en pizza på så vi åkte till Marinan igen på återbesök.


Inte en handelsträdgård denna gång utan utanför ett restauranghak vid marinan. Kolla hur träden bågnar av apelsiner....!!!!!


Ahhhhh... En iskall på Veni Vidi Vici i Marina Inernational, Torrevieja (där vi bott några gånger tidigare innan "huset".

Vi lärde oss också ett nytt sätt att se på vad som är parkeringsplats vid behov.




Ja, det var väl den dan det om man borträknar en grymt god GT på altanen när solen tittade förbi som hastigast innan nedgång. MUMS!!!


Lambrusco, tak, sol och blogg

Sitter i BH och trosor på taket och sippar på ett gigantiskt glas iskall Lambrusco.
Försöker hitta nån bra ställning att sitta på för solen bara speglar sig i skärmen hela tiden så jag ser ju inget ju, för tusans gubbar.
Jobbigt jag har det!!
OBS! Alla eventuella stavfel skyller jag på solblindhet!!!!!!

Ärligt! Jag är så förbannat lycklig och så lyckligt lottad som får vara här där jag trivs som en princessa. Jag bara älskar det här stället. I löööööv it, liksom! (jag har inte lärt mig vad det heter på spanska ännu)

Vi baxade upp utomhussoffgruppen på taket i förmiddags, efter frukost. Vansinnigt jobbigt.
Men OJ, OJ, OJ sicket resultat. Det såg du ju säkert redan i den förra bloggen.
Roland ligger och vilar sig och försöker bota den förkylningen som Daniel smittat honom med (genom mig) och snacksar en hel del på patatas fritas.

Vi tog en långprommis längs stranden idag och jag gick allt som oftast i vattnet. Det var..... ISANDE KALLT!!!!! (men nyttigt)
Skorna fylldes med fina snäckor som säkert kommer göra nån nytta nånsatns.
Längst bort i La Mata, innan början av Guardamarstranden, var det helt knökat på en uteservering. Bord och stolar var utvräkta i sanden och den gassade solen. DÄR bestämde även (tambien) vi oss för att stanna och förfriska oss.
Två iskalla i solen medan vi sneglade över axeln påå någon som läste nåt svenskigt om snöoväder och fullkomligt kaos. Kändes far, far away!
(Jag vet inte om du har märkt det men jag har blivit väldigt internationell i språket idag - EU medborgiskk, typ)

Hemåt tog vi oss i en jävla kareta på strandpromenaden istället för vi båda var grymt pinknödiga. Vi gick ju inte där vi satt innan vi gick, så klart!!!
Jag vart faktiskt tvungen tillsluta att hoppa in på en sån där aseo pubica (dass för allmänheten) och det var, för första gången i mitt liv, som jag stått på en platta mitt på golvet, på huk och pissat rätt ner i ett hål.
Inga bajamajor här inte.
En affärsidé för nån. Inte att ta hem hålen utan ta ner majorna, tack!!

Hmmm..
Ska jag eller ska jag inte väcka gubben snart  för det är dags för Mercadonan och middagsshopping. Jag sa att jag fixar det men det lät som han ville haka på.
Väcka, väcka inte? Väcka, väcka inte? Hmmmm...


Prommisdax!!


Ahhhh. La Prima Vera!



Två iskalla på en...



Så...
Hälsningar från mig och Roland för nu för nu springer jag ner och hämtar lite ost, kex och parma!








Nytt vardagsrum kirrat i ett nafs!!

Vi baxade upp utomhussoffgruppen på taket i förmiddags, efter frukost. Vansinnigt jobbigt.
Men OJ, OJ, OJ sicket resultat.












Granne åt ena hållet har denna takterass...


...granne åt andra hållet solar sig på denna...


 ...och vi softar på deann!

Morrn, morrn

En lite fråga bara...
Vad tusan pysslar ni med där hemma egentligen?
22 minusgrader i morgon eller vad de sa och 17 minus nu. Kom ta och ge er nu.
Snö på 20-30 cm, klass 2 varning, fara för allmänheten och materiella skador osv. Men va fan!!

Här har vi precis ätit frukost med hempressad apelsinjuice och nu melodikryss samt lite trädgårdsplanering.
Tänkte slänga på mig trasorna sen och ta en prommis på strandprommenaden och (dessvärre) doppa benen i vattnet (burr!!).

Hörs sen (för ni kommer ju inte utanför dörren idag säger de å radion).


Har inte råd längre - säger ju det!!

Vi skulle ju iväg och hämta hos kinsen, sa ju det tidigare.
Väntade och väntade och väntade... *suck* på att vi skulle gå.


Kortet togs nog mer för att se hur det ser ut nu och hur det inte kommer att se ut i sommar.
Väggen borta (bl a).


Krogen nästa på 3 minuter!!
Väl där beställde vi en attans massa mat och en öl och ett rött - medans. Jordnötter fick vi på köpet.
Räkchips fick vi också på köpet, upptäckte vi när vi kom hem.



1 pekinganka
2 ris
1 biff sheshuan (eller hur tusan det stavas)
1 stor vårfrulle

det var maten hem det sen fick vi räkchips FOR FREE.

Vi tog en stor jävla öl och ett glas rött medan vi väntade och allt, ALLT!!! kostade 22,55 (200 pix).


1:50 för ett glas vin på krogen.
2:50 för en j-kligt stor och kall öl
väldigt god och billig mat.

Nu tittar jag på arga snickarn på datorn, gammalt avsnitt, och Roland tittar på OS på TV:n (jag har ljudet...).


El parque de motíon

(Hoppas inte mina spanskatanter läser detta. Då skulle jag få kvarsittning tror jag.)

Gubben och jag sitter och myser med tända ljus och rödtjut. En jättegammal ABBA i bakgrunden och lamporna från La Mata och månljuset i vattnet i förgrunden.
Vi tänkte softa lite innan vi går upp till Chinesen, en av hundra, på hörnet och plockar med oss pekinganka och spring rolls hem idag. Typ lika många chineser per capita här som thaikrogar och pizzerior på Värmdö. När vi var sugna på kinakäk hemma sist försökte vi hitta en kinakrig men det var lögn. Thai, mongolianbarbaque samt Sushi var det enda vi hittade. NU drar vi på med en kines.
Tänk att man är tvungen att behöva åka till Spanien för att få en" flitelad läka med sötsul sås å jis".

"I don't want flajd lajs!"
"It's fried rice, you plick!!!"

Vi tog en prommis innan detta och hittade, förrutom vedervärdigt fula byggnader där arkitekterna borde vara landsförvisade till bortre mongoliet, en park med träningsprylar. Det såg först ut som märkliga lekställningar på håll, vi svenskar är vana att alla stadsparker är utrustade för barn med lattemorsor, men det var faktiskt enkla tränings prylar. En park för pangisar - klart som fan. Vilken superidé!!!
En orbitrack, ett fartysroder (midja), ett truckroder (överarmar), en balanspryl (svävarpryl med benen - bambi på hal is!!), en twistplatta (midja) och en tottopolle (upp och ner i lätt ritt för.... hmmmm. Dubbel nytta kanske?! *hihi*).


Ja men så naturligt så säg!! Här lunchbloggar jag till dig vid 17!!


Mmmmm.... mums.
Det här är egentligen våra utemöbler på taket. Vårt utomhusvardagsrum.



Rök blev till räk

Nu har vi varit iväg för att inhandla grillen.
Grillar finns det överallt men den sorten vi vill ha är det 1-2 veckors leverens på så SORRY allesamman. Jag stannar ett tag till.
...eller dessvärre kom vi alltså hem utan och får vänta ett tag med grillen.

Vi var iväg till handelsträdgården med och oj vad mycket skräp i form av trädgårdstomtar i alla det slag och former de hade där. Ledsen att jag inte hade kameran med mig men å andra sida besparade jag dig ett illamående YAHK!

I alla fall.
Grillen rök (hahaha) och vi köpte räk(or) och har precis vräkt i oss en ljuvlig räkmacka och en kall öl.




Regnet har slutat och vi ska snart promma lite.
Roland ska bara skicka några mail. Jag får ju liksom inte förglömma att jag kidnappat en egenföretagare som lovatatt  massa ska vara färdigt och att folket kanske tycker det är viktigare än att han och jag ska softa och leva lyx. Märkligt folk det där!

När vi var på Mercadonan nyss märkte vi en sak till.
Vi har faktiskt inte RÅD att åka hem.
Skicka ner barnen bara. Mail kan jag svara på här! ;-)

Allt vi shoppade på Mercadonan idag var nästan gratis tycker vi alltså...

3 kg apelsiner
1 citron
Lite sallad
Apelsin juice
6 hg langustinos (räkor)
Majonäs (import - dyrt skit)
Bröd
1 Bombay Saphire (gin - import - dyrt skit)
1 stor tonic
1 cava
1 rosé
1 vitt vin
4 litersflaskor av Señor de los Llanos (rött mums)
och detta gick på.....

Ja, gissa då....


Bättre kan du!!


53 Euro!!!! Femtiotre euro!
500 pix med dagskursen alltså. Helt fantastiskt galet.

Så sorry. Har inte råd att komma hem faktiskt.


Hårfint!!

Min gubbe är fan livsfarlig att ha i närheten.

Du kommer ihåg det här va?:



Just precis så. Vår fd soptunna, vår fd altan och för säkerhetsskull fd sopberg!
Japp! det var Rolles verk. Han alldeles egna.

Nu är han i farten igen!


Så här ser en pyroman ut.


Roland har startat varmvattenberedaren.

Jag tror inte att det är meningen att den ska säga "POFF" och att det ska komma en värmevåg som dunkar in en i väggen när man sätter på den.... på RÄTT sätt!!!!!!


Buenos dias!

Vill bara meddela alla stackars avundsjuka människor hemmavid att det regnar här nere idag så vi gav fan i morgonprommisen på stranden och stannade kvar i sängen till 11 eller så, så nu kan ni pusta ut. ;-)

Vi har inte riktigt bestämt oss för dagsaktiviteten idag men det lutar åt grillshopping samt att fylla på vinförrådet.

Kramiz eller Abrazo som vi säger här...


Mannapping!!!

Ja, då har jag alltså lyckats med min ”mannapping” nu.

Jag sitter på planet med en förvånad karl som faktiskt inte anat ett enda dugg.
FYYYYYY FAAAAAAAN vad jag är bra på att ljuga. Och mina kollegor sen.
Tack varenda en av er som snabbt fattat er och spelat med i mitt spel. Puss och gull på er allesamman!!

Barnen visste, dessvärre, inte heller något för då hade det inte varit en överaskning och ”napping” så jag berättade det för dem i morse… att DE inte skulle med alltså. Jäklar vad vissa blev arga och skrikiga samt skällde som en bandhund (inga namn) men efter att hon (fortfarande inga namn) fick höra vilken lurendrejapparat som var igång dragen så appilerade detta helt till hennes hornbeklädda sida och hon skrattade och njöt i fulla drag. Så bra då att min dotter blir stolt över mina ljugartalanger…

Om vi bara kunde få nåt att äta (det enda som var ätbart är såklart slut) och nåt att äta så blir jag nöjd tills vi kommer ner till Spanien, för det var dit jag mannappade honom.
Kanske dålig fantasi, kan tyckas, men jag ansåg att vi ville dit och eftersom det var jag som bokade så fick jag bestämma. Bra va??? ;-)

ps.
Vi fick inget att äta. Slut, slut, slut!!! (Ryanair)
Vi fick utsikt för den hade de inte lyckats göra slut på.

 

 


Så här jobbar vi... (tydligen)

Ja, hur slutade nu gårdagens kalas dag då, och då menar jag inte skandalen med barfota barnet som aldrig kom igång med sin sån på Melodifestivalen.
Jag menar vad kan ha hänt efter våra fantastiska fyrverkerier som är värt att skriva om?

Jo, kan kanske varadet  att jag hade vedervärdig lukt som störde min nattsömn trängandes in i sovrummet. Roland känner inte sånt.

Kan kanske också vara det att vår soptunna var spårlöst borta när vi skulle slänga soporna dagen efter.

Kan kanske ha nåt med varandra att göra eventuellt, typ…






Kalaset slutade helt enkelt med att jag fick ringa kommunen idag, måndag och be om en ny soptunna och förklara varför de inte får med sig nån tunna från oss.

”Ehhh…. Den har liksom förolyckats. Den har varit på barnkalas. Den FINNS liksom inte alls nåe mer!”


(ps. Det stod en ny här när jag kom hem idag...)



Dubbelkalas och andra dödliga ting

I lördags hade barnen sina kalas. 2 barn, 2 helt olika kalas för 2 helt olika barn.
Daniel bjöd en kompis på bowling, lunch och bio. En heldag FF på Heroncity. YIPPI!!! Mera sånt, min sorts kalas. *ler*
Fanny däremot ville ha hela  party, massa gäster, middag, disco och lekar samt, självklart, ett fyrverkeri - why not.... *suck*

Ja ja, det är väl bara att köra så att det ryker så vi kör allt samma dag, tänkte vi, eftersom att låtsas som om det regnar och ignorera kalasandet inte verkar funka. De fyllde nämligen år i juli och i oktober.
Nu kan man ju faktist t.o.m kunna låtsas som om det är i förskott - också. Eller hur? ;-)

Vi kände oss faktiskt riktigt glada och stolta över allt vi fixade för ungarna och när Daniel sitter i bilen på väg till Heron så verkar inte hans telefon fungera, inte Fannys heller visade det sig.
Jag ringer för att kolla vad i hela fridens namn det kan tänkas vara och...
Genast vart det där med kalas och allt inte alls lika roligt längre.
Mobilsurf och mobilnedladdningar för sammanlagt (2 barn) 4.900:-! FYRATUSENNIOHUNDRAKRONOR!!!!

Kan man slänga ut ungarna ur bilen och be dem gå hem?
Kan man be dottern att ringa och avboka sina gäster hon som är så duktig på att hantera telefonen?

Nääää, man kan väl inte det förstås utan det är väl bara att bita ihop och LEEEEEEE….

I alla fall så blev partyt bra på alla sätt och vis och gästerna verkade glada och nöjda.
Vi, vuxna alltså, är dock tydligen inte bjudna nästa år.
Hehehe… Känn på den du!! Hur lyckades vi med det, undrar du då säkert?
Jo, denna får du helt gratis!!
När Alexander börjar gnida på sin fela så är det bara att kasta av sig strumporna, dra upp kjolen över knäna och börja ”fuldansa” det bästa du kan. Inlevelse och hjärta behöv föär att få riktig knorr på fuldansen. Roland hakade på direkt, så… vi är INTE välkomna mer. Vi är tydligen ”så jävla piniga!”.

Roland hade dessutom en informativ resa med Daniel och hans bjudna gäst, Linus. Daniel fick höra ett och annat om vad det är som gäller i andra hem och vad som igår i veckopengen. Roland njöt och Daniel våndades. Hehehe igen!!!

Så…
Om jag inte räknar fel så ligger dagen på plusminusnoll nu. 2 plus och 2 minus.

Hur dagen avslutades förstod vi inte förrän på söndagen så därför stannar vi på REMI för lördag, söndagsuppenbarelsen kommer i nästa blogg.


Förberedelser.


Limbotävling. En av många olika tävlingar.


Dancin' Queens!


Klassens modigaste och tuffaste grabbar som vågade komma på kalas som en tjej bjudit på.


Meldifestival, omgång 1 - jag skulle kunna säga i chock

...men det är jag ju inte riktigt.

Jag bara säger följande:
Om Linda Pritschard får stå tillbaka för ett hårdrocksband som sjunger imse-vimse-spindel i mono med en sångare i trasor utan skor och en gitarrist stående på knä utan att dra ett enda accord, då är jag chockad!!!! Grrrrrr!!


Premiär på Grease - den svenska versionen

Följande inlägg är skriven, eller har fått symboler inklistrade, av den personen som tydligen är orsaken till att den första scenversionen sattes upp av föreställningen i Europa och blev en export. En person som sett filmen hundra gånger, föreställningen 30 eller så och som fortfarande har VIDEOBANDET hemma och vars barn tittar på den nu.
Löjligt och okulturellt. Absolut men skitsamma (och jag var 12-13 då).



Jag har nu varit på Göta Lejons uppsättning av Grease - den svenska versionen. Det borde stå den HEMSKA versionen. Det var ta mig fan ett skämt.

Mitt betyg blir följande (och lyd rådet väl!!)



Så, nu sparade jag precis 600:-/biljett för dig. Grattis, det var gratis!!



Jens Petersen bedömer:
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/scen/article6547971.ab










RSS 2.0