El parque de motíon

(Hoppas inte mina spanskatanter läser detta. Då skulle jag få kvarsittning tror jag.)

Gubben och jag sitter och myser med tända ljus och rödtjut. En jättegammal ABBA i bakgrunden och lamporna från La Mata och månljuset i vattnet i förgrunden.
Vi tänkte softa lite innan vi går upp till Chinesen, en av hundra, på hörnet och plockar med oss pekinganka och spring rolls hem idag. Typ lika många chineser per capita här som thaikrogar och pizzerior på Värmdö. När vi var sugna på kinakäk hemma sist försökte vi hitta en kinakrig men det var lögn. Thai, mongolianbarbaque samt Sushi var det enda vi hittade. NU drar vi på med en kines.
Tänk att man är tvungen att behöva åka till Spanien för att få en" flitelad läka med sötsul sås å jis".

"I don't want flajd lajs!"
"It's fried rice, you plick!!!"

Vi tog en prommis innan detta och hittade, förrutom vedervärdigt fula byggnader där arkitekterna borde vara landsförvisade till bortre mongoliet, en park med träningsprylar. Det såg först ut som märkliga lekställningar på håll, vi svenskar är vana att alla stadsparker är utrustade för barn med lattemorsor, men det var faktiskt enkla tränings prylar. En park för pangisar - klart som fan. Vilken superidé!!!
En orbitrack, ett fartysroder (midja), ett truckroder (överarmar), en balanspryl (svävarpryl med benen - bambi på hal is!!), en twistplatta (midja) och en tottopolle (upp och ner i lätt ritt för.... hmmmm. Dubbel nytta kanske?! *hihi*).


Ja men så naturligt så säg!! Här lunchbloggar jag till dig vid 17!!


Mmmmm.... mums.
Det här är egentligen våra utemöbler på taket. Vårt utomhusvardagsrum.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0