Den 1 juli 2010, på väg att bila genom Europa

Lika bra att jag skriver i dåtid för om jag inte missminner mig kan det vara den 18 juli idag.

Vi skulle med fullknökad bil ta oss genom Europa, för första gången för mig, till Spanien.
Tomas och Lotta, gulliga ni, hade kirrat boende i Malmö, i självaste Turning Torso, så första etappen var inte så blodig.
Nu kan ju Turning Torso verka rätt skrämmande för en person med svindel (undertecknad) och en som är grymt höjdrädd (Roland), men det funkade faktiskt alldeles ypperliga att kampera på 46:e våningen.
Dessutom lyckades vi pricka in 10-års jubilemet på bron. Det utlovades fyrverkerier som vi somnade från - sorry!

Däremot fick jag en ny och bättre bild av Malmö då vi flanerade på strandpromenaden utanför det twistade huset och käkade middag på Hav & Salt eller Salt & Strand eller Strand & Hav eller... what ever. Sveriges första ekodiplomerade slowfoodrestaurang.


Packar bilen


Knök full


Det är jobbigt att köra bil långt. Måste hålla fötter med stödstrumpor högt.


Inte svårt att hitta fram precis.


Framme!! Vi bodde på våning 46 av 54. Räkna själv.


Utsikt


Mer utsikt


och mer utsikt.


På Pepper & Havskatt eller vad krogen nu hette. Här fick man inte röka på uteserveringen utan var tvungen att kliva över "snöret" 30 cm från bordet.


Men utsikten var ju grym - 10-åringen i bakgrunden.

Sen burnade vi igenom Danmark på en pisskvart, passerade typ 200 tyska vägarbeten på autobahn ( va fan pratar folk om dessa egentligen?), kom till Frankrike där vi skulle äta och sova.... och där sprack det!!!
Inte ett rum att uppbringa, inte en service likaså så det blev en usel McDonalds och 2 timmar sömn på en parkeringsplats. Heja Frankrike. "Vi stänger receptionen 22!!"

Framme i Torrevieja 17:00 på lördagen och byggarbeterna (som egentligen slutade 14) fick hicka och sa Shit på alla språk!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0